Wall of Fame

Antrenorul intotdeauna v-a inspira jucatorii sa devina cea mai buna versiune a lor. Dar totodata, sunt si sportivi care motiveaza antrenorul prin munca lor grea depusa zilnic, sa continue ceea ce el a inceput. Ei sunt unii din acei sportivi si le multumesc.

Nicolae Ciuca

Eagles Bucuresti

“Don’t count The days, Make the days count”

“Cu sprijinul lui Mihai, am făcut să conteze fiecare zi de antrenament, fiecare masă, fiecare moment al carierei mele de până acum. Datorită lui am ajuns la o formă fizică pe care nu bănuiam sa o am, de la zi la zi, crescând din ce în ce mai mult, iar toată munca depusă împreună, toate sfaturile primite m-au împins spre o singură direcție – Performanța. De când lucrăm împreună am învățat sa devin cea mai bună versiune a mea, nu există scuze în ceea ce ți propui, ci exista muncă, sacrificiu și multa transpirație.”

Oana Simion

 437 WTA
1 ITF

“Exercitii noi, dinamice care te obosesc, dar in acelasi timp iti pastreaza starea de bine, indemnandu-te sa muncesti si mai mult. Mi-a placut stilul de lucru, iar cu ajutorul nutritional, rezultatele nu au intarziat sa apara. 🙏🔥”

Cezar Cretu

1095- ATP
863 ITF

“Profesionalismul lui Mihai este unul dintre numeroasele lucruri pe care le apreciez la el.Datorita informatiilor noi, moderne si a modului dinamic,ambitios si variat de a preda imi confera toata increderea ca are totul sub control.Sunt bucuros ca am oportunitatea de a colabora cu el și in mod cert reprezintă unul dintre factorii esențiali pentru cariera mea in tenis.”