Servicii

PACHETE DE SLABIT

INSTAFIT

Vrei sa salbesti cat mai rapid? Vine un eveniment important ? Pachetul Instafit este raspunsul.

Contine: suplimente, dieta si antrenament online.

NO TIME FIT

Munca iti ocupa prea mult timp. Ai un program incarcat pentru a face si alte lucuri. Atunci Pachetul No Time Fit iti sare in ajutor sa ajungi acolo unde iti doresti cu greutatea ta.

Contine: dieta (optional suplimente).

NATURAL FIT

Esti o persoana echilibrata. Miscarea face parte din programul tau saptamanal. Cu toate acestea ai vrea sa dai cateva kg jos prin dieta si niste antrenamente noi. Pachetul Natural Fit este pentru tine.

Contine: Dieta + antrenament online.

MUSCLE BUILD

Pachetul Muscle Build este pentru cei care merg la sala in mod constant, dar nu au rezultatele dorite. Prin acest program te voi ajuta sa-ti intreci limitele si sa ajungi la rezultatele dorite.

Contine: Dieta + program hypertrophy de antrenament. 

PACHETE DE PERFORMANTA

Champion

Vrei sa faci pasul urmator in cariera ta sportiva. Muncesti mult, dar progresul iti oscileaza si nu intelegi de ce? Crezi ca ai ramas in urma cu pregatirea fizica? Nu ai acordat importanta nutritiei? Atunci acest pachet te va ajuta sa intelegi ce inseamna cu adevarat performanta. Unde esti si unde trebuie sa ajungi. Impreuna facem planul pe hartie si actionam pas cu pas de la viteza, forta, agilitate, rezistenta, putere exploziva si refacerea musculara.

Contine: consultanta sportiva, pregatire fizica, educatie nutritionala.

Game Changer

Energia pentru antrenament, competitie sau o refacere mai rapida a musculaturii se obtin prin alimentatie. Anumiti nutrienti la momentul potrivit si in cantitatea potrivita te vor ajuta sa-ti schimbi planul de atac pentru urmatoarea zi.

Contine: Consultare Nutritionala

  • testare nivelul energetic/zi;
  • meniuri pentru sustinerea efortului si pentru o refacere mai rapida;
  • recomandare de suplimente;
  • plan alimentar pentru competitii (optional)

TESTE FIZICE

Contine: TBD